TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Wdrażanie nowych produktów oraz doskonalenie technologii już istniejących,
Prowadzenie kalkulacji oraz niezbędnej dokumentacji technologicznej,
Sporządzanie sprawozdań i raportów,
Przeprowadzanie prób technologicznych,
Opracowywanie specyfikacji wyrobów,
Optymalizacja istniejących procesów produkcyjnych,
Stała współpraca z działem produkcyjnym, kontroli jakości, sprzedaży,
Nadzór nad prawidłowym higienicznym stanem zakładu,
Znajomość środków chemicznych niezbędnych do utrzymania czystości.
WYMAGANIA:
Wykształcenie wyższe - technologia żywności, specjalność: technologia mięsa,
Doświadczenie zawodowe na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 2 lata,
Znajomość zagadnień HACCP, norm IFS, BRC, ISO 22000,
Zaangażowanie, pracowitość oraz bardzo dobra organizacja pracy,
Przygotowywanie, aktualizowanie i zatwierdzanie etykiet produktowych,
Mile widziana znajomość język angielskiego lub niemieckiego,
OFERUJEMY:
Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej,
Niezbędne narzędzia pracy,
Stabilne zatrudnienie na pełen etat na podstawie umowy o pracę,
Korzystne warunki wynagrodzenia.