TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  Wdrażanie nowych produktów oraz doskonalenie technologii już istniejących,
  Prowadzenie kalkulacji oraz niezbędnej dokumentacji technologicznej,
  Sporządzanie sprawozdań i raportów,
  Przeprowadzanie prób technologicznych,
  Opracowywanie specyfikacji wyrobów,
  Optymalizacja istniejących procesów produkcyjnych,
  Stała współpraca z działem produkcyjnym, kontroli jakości, sprzedaży,
  Nadzór nad prawidłowym higienicznym stanem zakładu,
  Znajomość środków chemicznych niezbędnych do utrzymania czystości.

 WYMAGANIA:

  Wykształcenie wyższe - technologia żywności, specjalność: technologia mięsa,
  Doświadczenie zawodowe na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 2 lata,
  Znajomość zagadnień HACCP, norm IFS, BRC, ISO 22000,
  Zaangażowanie, pracowitość oraz bardzo dobra organizacja pracy,
  Przygotowywanie, aktualizowanie i zatwierdzanie etykiet produktowych,
  Mile widziana znajomość język angielskiego lub niemieckiego,

OFERUJEMY:

  Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej,
  Niezbędne narzędzia pracy,
  Stabilne zatrudnienie na pełen etat na podstawie umowy o pracę,
  Korzystne warunki wynagrodzenia.